¨
Hradisko u Bosonoh
3.2.2021
Skutečný příběh o tom jak jsem přemohl a vyléčil černého magika.
Dne 31. prosince 1995 se mi stala velmi zvláštní Ježíš Kristus s hořícím srdcem. příhoda. Zůčastnil jsem se oslav příchodu Nového roku na speleologické základně u jeskyně Malý lesík. Bylo tam přítomno mnoho cizích lidí. Samozřejmě, že jsme byli přítomni my, jeskyňáři. Jeden neznámý host si sedl ke mě a začal se mi svěřovat. "Chceš aby někdo zemřel a nepřišlo se na to?", povídá mi. Nevěnoval jsem jeho řečem příliš pozornosti. "Nebo chceš mít každou ženu, na kterou se podíváš?", on pokračoval. Po chvíli mi vyjevil, že se cvičil v černé magii. Byl jsem křesťan a zatoužil jsem mu ukázat Boha. Proto jsem ho pozval na noční procházku na speleologickou základnu Ponor. A on řekl, že tedy půjdeme. Vydali jsme se do nočního lesa, svítily hvězdy, bylo před půlnocí. Pod nohama nám křupal zmrzlý sníh. Ušli jsme od Malého lesíká jen několik stovek metrů. Když tu čený mág dramaticky prohlásil: "My dva bychom se pozabíjeli!" "Musím to uvolnit!" A na ta slova se posadil na lesní cestě směrem na Nový dvůr do sněhu na zem. Seděl v tureckém sedu. Co jsem měl dělat? Posadil jsem se na zem také, čelem k němu. A tu se už černý mág soustřeďoval. Pocítil jsem jako by mne někdo táhl do jiné dimenze. Ze sedu jsem vyskočil na nohy a zakroužil jsem rukama do kruhu. Jako v kung fu. "Ty sis postavil štít!", vykřikl podrážděně černý mág a rozběhl se lesem z kopce. Úplně ho to posedlo. Před Malým lesíkem sebou praštil o zem do závěje. Běžel jsem za ním a schoulil jsem se nad jeho ležícím tělem. Položil jsem mu ruce na jeho střed hrudníku, tam kde je srdce. Cítil jsem, že z mých rukou vyzařuje energie. Požehnal jsem mu ve jménu Ježíše. Tak jsem se stal exorcistem. Žehnal jsem stále znovu černému mágu, který stále ležel u mých nohou na zemi. "Bože, dej Lásku tomu člověku.", modlil jsem se. Opakoval jsem to pořád dokola: "Dej Lásku tomu člověku!" "Já to cítím.", řekl on. "Pomohl jsi mi." "Já už nechci černou magii." Vstal a vypadal při smyslech a zdravý. V mém vědomí se vesmír proměnil v projev energií. Pochopil jsem a zažil z vlastní zkušenosti Moudrost Mistrů, že Láska je Největší Síla. Později jsem bývalého černého mága navštívil u něj doma v Mokré. "Všechno se vrací zpět." pravil na vysvětlenou na své magické pokusy. Bůh mne chrání, ubezpečil jsem se já. Nikdy víc jsem ho nepotkal.

Následuje kapitolka o půstu:
20 denní půst.

Malý lesík
Speleologická základna Malý lesík toho pamatuje hodně.

Kritika satanismu a černé magie.
Nikdy se nebojte zlého. Vaše Láska je vyšší síla. Nic zlého se vám nemůže stát. Bylo to zvláštní setkání. Ve filozofii dona Juana, kterého jsem tehdy následoval, to bylo vysvětleno tím, že jsem si přitáhl rovnocenného protivníka, který mě přiměl abych se dál učil. Černá magie se nevyplácí. Černí mágové budou trpět rozličnými tělesnými i duševními nemocemi. Takový je neúprosný zákon karmy. A nikdo jim nemůže pomoci, neboť lékaři nechápou magickou podstatu světa. Musí se pokořit před světcem, pokud se chtějí vyléčit a zachránit. Tak jako ten mládenec předemnou. Světlo vítězí nad zlým. Nikdy se nenechte zlákat satanismem a černou magií. Je to příšerná karma. My, žáci svámího Mahéšvaránandy se ale takových lidí nebojíme. Máme Boží ochranu. Máme soucit. I vy se nebojte a přisedněte už k nohám Mistra. Bez něj bychom v podobných bojích byli bezmocní. Máme velikou sílu: Lásku! A Božskou mantru. Vidíte, že mé zkušenosti jsou velmi pestré. Ale teď, když se věnuji mantra józe a celibátu, se mi podobné události spíše vyhýbají. Jsem za to vděčen, tak funguje Milost Mistra. Modlete se. Nikdy se nenechte vést hněvem a strachem. Jógového Mistra poslouchají všechny nižší zlé síly. Určitě pokleknou. Ti černí nám Božím musí závidět. Tak vysoko nedosahují. Požehnaní satanisté. Budou padat do propasti bezedné, kde je pláč a skřípění zubů. Přidali se na stranu zlého, a proto nemají žádnou naději. Nechtěl bych být satanista, ztělesnéní bezbožné pýchy a vzdoru proti Bohu. Jen intenzivní lítost je může osvobodit. Všude tma, ani náznak Světla. Takový osud chtěli. Věčné zavržení. Nemá se Bůh odvrátit od nich? Ale není zas tak zle! Oni se mohou obrátit o pomoc k Bohu a Ježíši Kristu! A Bůh pomáhá, dokonce i nevěřícím. Bůh je nanejvýš milostivý. Budou z nich křesťané, taková je jejich karma. Inu magie se nevyplácí a trestá se. Můj Mistr na adresu satanistů, věnujících se černé magii, řekl, že to u nich může být nemoc schizofrenie. Nešťastní satanisté, proste Boha o odpuštění (této zlé karmy). Všude ve Vesmíru vládne přísná spravedlnost. Hřích a zlo se trestá nešťastným zrodem, nebo i zvířecím zrodem. To není nějaká filozofie, to je Skutečnost, říká Mistr Mahéšvaránanda. Proto se rozmyslete, co činíte. Všechno se vrací, za zlé zlé, za dobré dobré. Na vás záleží jakou cestou se dáte, zda temnou cestou zla, nebo nadpozemskou cestou vesmírné Lásky. Proto se vzpamatujte.

Nejlepší je se satanistům vyhnout. Nesnažit se je zachraňovat. Oni sejdou na úbytě naším nezájmem. Nejsou ničím zajímaví. Nejsou ničím pozitivním. Nevšímáme si jich. Nezahráváme si se satanismem. Satanisté jsou nečistí. My hledáme satsang (pravá duchovní společnost), né neznabožský kutsang. Máme demokracii, proto je nemůžeme zakázat. I démoni mají svoji funkci. Vše je Boží hra. Nesouhlasíme s nimi však. Nejmoudřejší se jim proto vyhýbá. Žehnejte. Oni jsou jen nevědomí. Tak je třeba se na to dívat. Nedotýkáme se jich. Oni sami musí chtít usednout k nohám duchovního Mistra. A dostat se kvalitativně výš, do vyššího stavu vědomí. Všechno řídí a rozhoduje Láska. Jinudy Cesta nevede. Jinak zůstanou stále uvěznění v nevědomí a podvědomí.

Související odkaz:
EXORCISMUS. Síla Lásky Vítězné, kterak čelit Zlému.